Zorgvernieuwing

Zeg je Archipel, dan zeg je zorgvernieuwing. We zijn trots op onze zorgvernieuwers die er iedere dag voor gaan om het leven van cliënten en het werk van medewerkers fijner te maken!

Vernieuwende ouderenzorg 

Bij Archipel vinden we ouderenzorg vernieuwend. Niet voor niets noemen we onze medewerkers zorgvernieuwers. We leren, verbeteren, ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen continu. Zo volgen we opleidingen en trainingen, doen we wetenschappelijk onderzoek en delen we graag onze kennis. Bijvoorbeeld via de Archipel Expertisecentra. Ook kijken we hoe we slimme technologie in kunnen zetten. Denk hierbij aan de Mobiele Diagnose Box. 

Innovatie

We investeren veel in innovatie. Zo hebben we een eigen platform voor Onderzoek, Innovatie en Ontwikkeling (OIO). Hierin zoeken we samen naar manieren om de eigen regie van cliënten te vergroten en anders te werken in de zorg. Daarnaast hebben we op twee locaties een Leer Innovatie Omgeving (LIO). Medewerkers en zorgstudenten werken hier met elkaar samen aan zorgvernieuwende projecten.

Kortom: bij Archipel zijn we vooruitstrevend in zorg, wonen én welzijn. Zo werken we samen aan de antwoorden voor morgen! Doe je mee?

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures