Neem contact met mij op

BBL opleidingen in zorg en welzijn bij Archipel 

Wil jij leren en werken tegelijk? Dan is een BBL opleiding in de zorg (beroepsbegeleidende leerweg) van ons eigen Archipel College echt iets voor jou! Als je een BBL opleiding volgt, leer je vooral in de praktijk. Dat wat je tijdens de lessen leert, pas je gelijk toe in de praktijk.

Tijdens het BBL traject leer je in een veilige omgeving, die je veel vrijheid geeft en die van jou eigen initiatief, verantwoordelijkheid en gedrevenheid vraagt. Archipel betaalt de opleiding en geeft jou als leerling een salaris. Dat doen we omdat we graag investeren in betrokken, gemotiveerde medewerkers.

De opleiding die bij jou past

Bij het Archipel College kijken we naar jouw wensen en wat bij jou past. We hebben een aantal reguliere zorg- en welzijnsopleidingen. Mochten deze niet bij jou passen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een passende opleiding. Neem contact op via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina.

Bekijk onze reguliere zorg- en welzijnsopleidingen:

BBL opleiding Helpende (niveau 2)

Archipel College verzorgt deze opleiding in samenwerking met het Koning Willem 1 College. Je volgt elke week één lesdag. De lessen vinden plaats binnen de muren van Archipel en worden verzorgd door docenten van Archipel en van Koning Willem I (KW1C). Hierdoor raak je direct vertrouwd met de manier waarop we binnen Archipel werken. Concreter en praktischer kan haast niet! De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel. 

Lees meer over de BBL-opleiding Helpende Plus (niveau 2).

BBL opleiding Verzorgende IG (niveau 3)

Archipel College verzorgt deze tweejarige opleiding in samenwerking met het Koning Willem 1 College. Je volgt elke twee weken twee achtereenvolgende dagen onderwijs. De lessen vinden plaats binnen de muren van Archipel en worden verzorgd door docenten van Archipel en van Koning Willem I (KW1C). Hierdoor raak je direct vertrouwd met de manier waarop we binnen Archipel werken. Concreter en praktischer kan haast niet! De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel.

Lees meer over de BBL-opleiding verzorgende IG (niveau 3).

BBL (verkorte) opleiding tot Verpleegkundige opleiding (niveau 4)

Tijdens deze BBL opleiding volg je een dag per week onderwijs bij het Summa College. De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel. Heb je nog geen ervaring als verzorgende IG? Dan duurt de BBL opleiding Verpleegkunde vier jaar. Heb je een diploma tot verzorgende IG? Dan kun je een verkorte opleiding volgen van twee jaar. 

Lees meer over de BBL-opleiding verpleegkundige (niveau 4). en de verkorte BBL-opleiding verpleegkunde (niveau 4)

Geïnteresseerd in een BBL opleiding zorg?

Bekijk hier de vacatures     

Mochten deze opleidingen niet bij jou passen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een passende opleiding. We hebben we het graag over de jouw wensen en de mogelijkheden bij Archipel. Neem contact op via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina of neem contact op met Werving en Selectie via werkenbij@archipelzorggroep.nl of 040 2654822.

Een werkdag mee met een leerling Verzorgende IG

Een schooldag mee met een leerling Verzorgende IG

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures