Leren en jezelf ontwikkelen bij Archipel

Bij Archipel zijn we trots op wat we medewerkers te bieden hebben op het gebied van leren en ontwikkelen. Daarin onderscheiden we ons van andere zorgorganisaties.

De vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dat is wat Archipel je biedt. Ontwikkeling speelt een grote rol bij ons, en jouw inbreng telt. Centraal in onze organisatie staat het gevoel van samen, een vanzelfsprekende betrokkenheid bij onze cliënten. Die voelen zij en wij, ook bij jou. Je merkt dat aan de informele sfeer. Aan de juiste balans in werk en privé.

Archipel is een zelfsturende organisatie. Dat betekent dat jij en je team zelf beslissingen nemen over leren en ontwikkelen. Zodat leren en ontwikkelen altijd het beste aansluit bij wat jij en je team op dat moment nodig hebben. Zodat jullie je werk voor onze cliënt zo goed mogelijk kunnen doen.

Leren en Ontwikkelen

Zodra je bij ons komt werken kun je terecht bij de teams van Leren en Ontwikkelen. Dit zijn:

Vakopleidingen en Archipel College;

Hier vind je alles op het gebied van vak- en beroepsopleidingen welke noodzakelijk zijn om bekwaam en bevoegd te blijven voor je vak.

BBL opleiding bij Archipel

Archipel biedt BBL-opleidingsplaatsen (beroepsbegeleidende leerweg) aan voor de opleiding tot:

  • Helpende niveau 2;
  • Verzorgende (IG) niveau 3;
  • Verpleegkundige niveau 4, verkorte opleiding (alleen voor interne kandidaten)
Talent en Ontwikkeling

Individuele talenten en ambities de kans geven, vinden we bij Archipel erg belangrijk. Persoonlijke ontwikkelingen én teamontwikkeling staan daarbij centraal. Je kunt hiervoor terecht bij het Team Talent en Ontwikkeling. In deze video zie je wat de verschillende mogelijkheden zijn.

We bieden ook je als Archipel collega toegang tot gratis online trainingen van Goodhabitz, denk aan 'Mindfulness' of 'Werk-Privé balans' maar ook hoe je jezelf digivaardiger maakt. Leuk om te doen en zeer waardevol als je meer wil leren. 

Samen slim in de regio

Samen met andere zorgorganisaties en opleidingen in de regio kijken we over de grenzen van onze eigen organisatie heen. We werken aan nieuwe vormen van samenwerking met impact en zetten met het traject ‘Samen Slim’ in op een nieuwe vorm van werkgeverschap die past bij het breed opleiden en inzetten van medewerkers. Dat doen we in drie projecten.

Meer weten?

Wil je meer weten over leren en ontwikkelen bij Archipel? Neem dan contact op! 
Bel  040 265 48 00 of mail naar servicedesk M&O

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures