Stage

Op deze pagina vind je informatie om jouw stage(tijd) doelgericht en optimaal te kunnen voorbereiden.

Locatie

Onderaan deze pagina vind je alle locaties waar je stage kunt lopen met een zorgopleiding. Hier vind je algemene informatie over de locatie en afdelingen (leerplaatsprofielen). Klik op een locatie om de afdelingen in beeld te krijgen. Je kunt ook stage lopen als je bijvoorbeeld een opleiding 'Social work' doet, dan kom je bij onze dagbestedingscollega's terecht. 

Om een indruk te krijgen van een stage vanuit de opleiding Social Work, kun je deze video's bekijken:

Inwerkprogramma

Binnen Archipel werken we met een inwerkprogramma, deze is op te vragen bij je opleidingsadviseur. Download het overzicht adviseur beroepsopleiding om te zien bij welke adviseur jij terecht kunt om het inwerkprogramma van jouw locatie op te vragen.

Leerstijl

Werkbegeleiding is per team (op de afdeling) geregeld, waarbij 1 à 2 personen de verantwoording over jouw leerproces volgen en beoordelen. Om begeleiding op maat te bieden, wordt er van uit gegaan dat jouw leerstijl bekend is en besproken wordt via de leerstijlentest.

Stageplaatsen

Stage aanvraag formulier

Video's

Bekijk video's van onze collega's die laten zien wat hun werk inhoudt en waarom ze het zo'n mooi werk vinden. Je kunt ook persoonlijke verhalen van medewerkers lezen.

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures