Bijbaan zorg student en vakantiewerk in de zorg

Volg je een zorg-gerelateerde studie en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in de zorg? Wil je kennismaken met de ouderenzorg en gespecialiseerde zorg? Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en eigen mogelijkheden, kijken wij waar je het beste aan de slag kunt.

Vakantiewerk zorg

Heb je in de zomervakantie tenminste twee weken tijd om te werken, ben je 17 jaar of ouder en vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan ben je bij Archipel aan het juiste adres! Ook deze zomerperiode zijn wij op zoek naar medewerkers die in de vakantieperiode (juni, juli, augustus en september) een leuke vakantiebaan zoeken in de zorg.  Wij bieden je een vakantiebaan met de mogelijkheid om ook na de zomerperiode op basis van een oproepcontract ingezet te worden. Dus is het werk je goed bevallen en wil je naast je studie blijven werken? Dan horen wij dat graag!

Flexwerken in de zorg als zorgstudent

Archipel Flex is het flexbureau van Archipel. Dagelijks zorgen we ervoor dat er ruim 200 flexmedewerkers met veel plezier aan de slag zijn bij onze verschillende locaties. Jouw werkbehoeften staan voorop. Of je nu 4 of 32 uur per week wil werken: wij luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we daarbij kunnen aansluiten. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en waar en wanneer je aan de slag gaat. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid om dit zelf te regelen. Zo kun je jouw werktijden laten aansluiten bij jouw privéleven. Ideaal dus als je jouw zorgbaan wil combineren met een studie. En doordat je kennismaakt met verschillende locaties, teams én zorgvragen, doe je ook nog eens maximale werkervaring op! Bekijk voor meer informatie over flexwerken bij Archipel onze Flexwerk pagina.

Werkplezier

Archipel vindt het belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk gaan, daarom organiseren we veel activiteiten, naast de secundaire arbeidsvoorwaarden in de CAO, om het werkplezier te vergroten.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je liever eens vrijblijvend kennismaken voor meer informatie over werken in de zorg? Vul dan het contactformulier in, bel naar 040 265 48 22 of kom langs bij onze Meet & Match.

Bekijk de vacature

Neem contact op met mij
De velden met een * zijn verpicht

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures