Bijbaan of vakantiewerk in de zorg

Volg je een zorg-gerelateerde studie en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk? Wil je kennismaken met de ouderenzorg en gespecialiseerde zorg? Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en eigen mogelijkheden, kijken wij waar je het beste aan de slag kunt. Lees verder voor meer informatie over werken en leren in de zorg bij Archipel.

Vakantiebaan en werken als zorgstudent

Heb je in de zomervakantie tenminste twee weken tijd om te werken, ben je 17 jaar of ouder en vind je het leuk om met ouderen te werken? Dan ben je bij Archipel aan het juiste adres! Ook deze zomerperiode zijn wij op zoek naar medewerkers die in de vakantieperiode (juni, juli, augustus en september) een leuke vakantiebaan zoeken in de zorg.  Wij bieden je een vakantiebaan met de mogelijkheid om ook na de zomerperiode op basis van een oproepcontract ingezet te worden. Dus is het werk je goed bevallen en wil je naast je studie blijven werken? Dan horen wij dat graag!

Bekijk de verhalen van onze mensen voor meer informatie over werken en leren in de zorg bij Archipel of lees de persoonlijke verhalen over werken in de zorg van onze medewerkers. Weet je al wat je wilt, neem dan een kijkje bij onze vacatures. Naast werken in de zorg, bieden we diverse mogelijkheden om meer te leren.

Flexwerken in de zorg

Archipel Flex is het flexbureau van Archipel. Dagelijks zorgen we ervoor dat er ruim 200 flexmedewerkers met veel plezier aan de slag zijn bij onze verschillende locaties. Jouw werkbehoeften staan voorop. Of je nu 4 of 32 uur per week wil werken: wij luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we daarbij kunnen aansluiten. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en waar en wanneer je aan de slag gaat. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid om dit zelf te regelen. Zo kun je jouw werktijden laten aansluiten bij jouw privéleven. Ideaal dus als je jouw zorgbaan wil combineren met een studie. En doordat je kennismaakt met verschillende locaties, teams én zorgvragen, doe je ook nog eens maximale werkervaring op! Bekijk voor meer informatie over flexwerken bij Archipel onze Flexwerk pagina.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je liever eens vrijblijvend kennismaken voor meer informatie over werken in de zorg? Vul dan het contactformulier in, bel naar 040 265 48 22 of kom langs bij één van onze JobCafés.

Werkplezier

Archipel vindt het belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk gaan, daarom organiseren we veel activiteiten, naast de secundaire arbeidsvoorwaarden in de CAO, om het werkplezier te vergroten.

Ik ben geïnteresseerd
De velden met een * zijn verpicht

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures