Werken bij de facilitaire diensten van Archipel

Betekenisvol en belangrijk werk!

Niet alleen de zorg, behandelaars en dagbesteding-medewerkers zijn belangrijk voor onze bewoners...de collega's van de facilitaire diensten des te meer! Zij zorgen voor een warm welkom, schone ruimten, een lekker kopje koffie, hapje eten of het vieren van een verjaardag in de Gasterij, rondbrengen van frisse was en nog veel meer werkzaamheden die op het eerste oog niet zichbaar zijn. Maar daardoor wel heel belangrijk! 

We zoeken naar mensen die flexibel en veelzijdig zijn. Van afwisselend werk houden én van een praatje maken met onze bewoners. Ben jij een aanpakker, vriendelijk en gastvrij? Dan is één van onderstaande banen wellicht wat voor jou!

Medewerker Horeca (vast en bijbaan)

Jij bent hét visitekaartje en aanspreekpunt van de Gasterij, ons restaurant, en daarmee van de locatie. In onze ruime Gasterijen komen bewoners, medewerkers en bezoekers samen, die je gastvrij ontvangt en waarmee je een gezellig praatje maakt. Daarnaast voer je ook de typische horecawerkzaamheden uit (denk aan: eten bereiden en uitserveren, kassa bedienen, dekken en afruimen van tafels, afwassen en het bestellen en bijvullen van producten). En dit alles binnen de (ouderen)zorg, waarbij je écht iets kunt betekenen voor anderen.

Je kunt leuke blogs lezen over het werken bij onze Gasterijen en ook video's kijken. Daniëlle en Eline laten zien hoe hun werkdag eruit ziet!

Blog Eline (bijbaan) Video Eline

Blog Daniëlle (vaste baan) Video Daniëlle

Medewerker Facilitaire Diensten

Je voert een combinatiefunctie uit van linnendienst, horeca en algemene dienst taken. Een uitdagende en veelzijdige functie. Dit alles binnen de ouderenzorg, waarbij je écht iets kunt betekenen voor anderen. 

Als medewerker linnendienst neem je wasgoed van de wasserij in ontvangst en controleer je  deze aan de gestelde normen. Je voorziet de kleding van nieuwe cliënten van een naamlabel en zorgt ervoor dat deze bij de juiste bewoner terecht komt. Incidenteel (voornamelijk bij ziekte en vakanties) werk je als medeweker horeca (zie hierboven) en algemene dienst.

Als medewerker algemene dienst maak je bestellingen en vervolgens ruim je ze op en breng je ze naar de afdelingen (denk aan het eten en drinken voor de bewoners). Ook haal je afval op de afdelingen op en breng je het weg naar de juiste containers.

Video Dennis

Medewerker infobalie

Als medewerker infobalie ontvang je onze cliënten, collega's en bezoekers met een warm welkom en voorziet hen van de juiste informatie. Je bent natuurlijk het visitekaartje van de locatie en daarom ook gastvrij en sociaal en flexibel. Je komt te werken in een zelforganiserend team, waarin iedereen verantwoordelijk is voor een eigen aandachtsveld, passend bij haar kwaliteiten. Verder ben je bezig met administratieve taken, zoals: mails verwerken, sleutelbeheer en het verzorgen van vergaderagenda’s. Het is dus belangrijk dat je computervaardig bent. 

Welkom!

Dus, ben jij gastvrij, sociaal, energiek en werkt met een grote lach en veel plezier? Kijk dan eens naar de vacatures:

Neem contact op met mij
De velden met een * zijn verpicht

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures