Eigen regie

Bij Archipel staat eigen regie centraal. Dit betekent dat je werkt vanuit jouw eigen kracht en kwaliteiten. Daarnaast kijk je samen met jouw collega’s, de cliënt en de mantelzorger wat je kunt doen om iemand zo goed mogelijk te begeleiden. 

Cliënt en medewerker in regie

Bij Archipel werken we vanuit de visie Cliënt in Regie. Samen met de cliënt, de mantelzorger en het team kijken we hoe we iemand het beste kunnen ondersteunen. We gaan uit van leefwensen én wat iemand zelf nog kan en wil. Zo helpen we de cliënt om het leven te blijven vormgeven op een manier die bij hem of haar past. En vergroten we samen de kwaliteit van leven.

Om dit goed te kunnen doen, is het belangrijk dat jij als medewerker ook eigen regie hebt. Bij Archipel noemen we dit Medewerker in Regie. Het leefgeluk van cliënten gaat namelijk hand in hand met het werkgeluk van medewerkers.

Zelfsturende teams

In de zorg werken we met zelfsturende teams. Dit houdt in dat je samen met jouw collega’s verantwoordelijk bent voor de werkzaamheden van het team. We geven jou en jouw team het vertrouwen om met elkaar de juiste keuzes te maken. En je krijgt de vrijheid om het vakmanschap naar eigen inzicht in te zetten en te ontwikkelen. Natuurlijk word je ondersteund waar nodig. Zo kun je je werk met plezier (blijven) doen!

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures