Werken en leren in de zorg bij Archipel

Ben jij administratief medewerker, taxichauffeur, postbode of werk je bij een bank, maar ligt jouw hart stiekem bij het werken met mensen? Ben je een student of net afgestudeerd en op zoek naar een (bij)baan? Of werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag je steentje bijdragen aan de ouderenzorg als vrijwilliger? Wat jouw achtergrond of ambitie ook is: bij Archipel ben je van harte welkom. Kom werken en leren in de zorg en word onderdeel van #TeamArchipel!

Werken en leren in de zorg

Bij Archipel bieden we verschillende mogelijkheden om te werken en leren in de zorg. Werk je al in de zorg of ben je (net) afgestudeerd en wil je meteen aan de slag? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of schrijf je in voor een job alert. Hiermee ontvang je de voor jou passende vacatures direct in je mailbox.

Naast werken in de zorg, bieden we diverse mogelijkheden om (meer) te leren. Ideaal dus als je overweegt een carrièreswitch naar de zorg te maken of je kennis wil vergroten. Lees meer over onze opleidingen en bekijk onze BBL-vacatures

Wil je graag als vrijwilliger aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom bij ons! Bekijk onze pagina met mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Archipel. 

Flexwerken in de zorg

Wil je graag in de zorg werken én je eigen agenda bepalen? Dan is werken bij Archipel Flex echt iets voor jou! Lees meer informatie over flexwerken bij Archipel op Archipel Flex.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken voor meer informatie over werken in de zorg? Vul dan het contactformulier in, bel naar 040 265 48 22 of kom langs bij onze Meet & Match

Persoonlijke ervaringen

Een idee krijgen van het werken bij Archipel? Lees en bekijk de persoonlijke ervaringen van onze medewerkers.

Werkplezier

Bij Archipel vinden we het belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk gaan. Daarom besteden we veel aandacht aan werkplezier. We bieden ontplooiingsmogelijkheden, eigen regie in het werk en ondersteuning. Daarnaast krijg je de kans om zorgvernieuwend bezig te zijn, organiseren we veel leuke activiteiten en hebben we verschillende mooie acties voor medewerkers. Ontdek meer over werkplezier bij Archipel!

Neem contact op met mij
De velden met een * zijn verpicht

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures