Archipel Flex in het kort:

  • Bepaal je eigen agenda: werk waar, wanneer en hoeveel je wil!
  • Combineer je werk makkelijk met je privéleven of studie. 
  • Maak kennis met onze verschillende locaties, teams en cliënten. Lekker afwisselend dus!
  • Ontdek Archipel en doe maximale werkervaring op.
  • Krijg volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Vacatures Archipel Flex

Contactformulier

Werken bij Archipel Flex

Werken waar en wanneer je wil mét de zekerheid van een vast contract? Dan zit je bij Archipel Flex helemaal op je plek! Archipel Flex is het flexbureau van Archipel. Dagelijks zorgen we ervoor dat er ruim 200 flexmedewerkers met veel plezier aan de slag zijn bij onze verschillende locaties. Jouw werkbehoeften staan voorop. Of je nu 4 of 32 uur per week wil werken: wij luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we daarbij kunnen aansluiten.

Werken waar én wanneer het jou uitkomt

Als Archipel Flex zijn we er voor medewerkers in de zorg die graag flexibel willen werken: van woonondersteuners, verpleegkundigen tot dagbestedingsmedewerkers. Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en wensen word je ingezet op verschillende locaties. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en waar en wanneer je aan de slag gaat. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid om dit zelf te regelen. Zo kun je jouw werktijden laten aansluiten bij jouw privéleven. Ideaal dus als je jouw zorgbaan wil combineren met een parttime baan, een druk gezinsleven of een studie. En doordat je kennismaakt met verschillende locaties, teams én zorgvragen, doe je ook nog eens maximale werkervaring op!

Flexibel werken mét zekerheid en mogelijkheden 

Niks zo fijn als zekerheid. Bij Archipel Flex krijg je daarom gewoon een contract. Je geeft zelf aan hoeveel uur je wil werken, variërend van 4 tot 32 uur. Een 0-urencontract is ook mogelijk. Je kiest dan zelf hoeveel uur je iedere maand beschikbaar bent. 

Als flexmedewerker krijg je bovendien dezelfde mogelijkheden als andere medewerkers van Archipel. Denk aan scholing en online training via GoodHabitz.  

Aan de slag als flexmedewerker bij Archipel? Zo werkt het.

Kennismakingsgesprek 
Tijdens een kennismakingsgesprek met een van onze consulenten luisteren we naar jouw passie, ambitie en kwaliteiten. We vinden het vooral belangrijk om te horen wat jíj wil, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je gewaardeerd voelt. Samen bespreken we welk contract bij jou past. En natuurlijk vertellen we je met plezier over het flexwerken bij Archipel.

Plan je eigen rooster in
Als je bij Archipel Flex aan de slag gaat, krijg je toegang tot een systeem met een overzicht van alle openstaande diensten. Je bepaalt zelf voor welke diensten je jezelf inschrijft. Heb je het naar je zin bij een locatie? Je kunt ook voor langere periode worden ingezet in een team. Toch graag vast aan de slag bij jouw favoriete locatie/team? Ook dan kijken we wat er mogelijk is. 

Ondersteuning bij je werk
Heb je vragen, ideeën of opmerkingen tijdens je werk? Wij ondersteunen jou graag! 

Enthousiast?

Door het invullen van het contactformulier kom je met ons in contact en plannen we een kennismaking in. Welkom bij Team Archipel Flex! 

Vacatures Archipel Flex 

Meer weten over werken bij Archipel?

Contact Werkplezier Vacatures